powered by

09/03/2018

Business Intelligence en Machine Learning

Business Intelligence en Machine Learning afbeelding

Dieter Vandroemme en Wouter Gevaert werden zeer hartelijk ontvangen in the University of the Western Cape in Zuid-Afrika!

Ze ontmoetten tal van interessante mensen waaronder Umesh Bawa van het International Relations Office. Het was ook een heel prettig weerzien met Wouter Grove.

De aanleiding voor dit tegenbezoek aan Capetown is het derde S-Direct Seminar. Bij een bezoek aan Zuid-Afrika is een dagje extra aan te raden om ook wat te genieten van dit prachtige land. De foto’s van de uitstap naar Kaap de Goede Hoop maken thuisblijvers jaloers.

Dieter Vandroemme (Sizing Servers) stoomt onze Zuid-Afrikaanse collega’s klaar om ook zelf te gaan experimenteren.

Op het S-Direct Seminar brengt Wouter Gevaert de keynote als een rockstar! Het zeer geïnteresseerde publiek kreeg antwoord op hun vele vragen aan onze AI-specialist.

Dieter en Wouter kunnen meteen ook evalueren wat Auguste Van Nieuwenhuyzen realiseerde op zijn stage in Co-Lab (University of the Western Cape). Hij heeft al goed werk geleverd en zijn horizon al veel verruimd. Auguste keert naar België terug midden juni. We kijken uit naar zijn verdere avonturen.