powered by

17/05/2018

NMCT Meets the Industry

NMCT Meets the Industry afbeelding

Howest IT-opleiding NMCT organiseert op 26 juni 2018 “NMCT meets the industry”, een namiddag waarop de samenwerking tussen de bedrijfswereld en NMCT-studenten in de verf wordt gezet.

Heb je als bedrijf interesse in een NMCT-student als stagiair, een R&D-project door NMCT-studenten of een bedrijfsbezoek door NMCT-studenten? Kom dan zeker naar de infosessie rond samenwerkingsmogelijkheden van 14u tot 15u!

Na de infosessie stellen NMCT-studenten van 15u tot 18u in beursopstelling hun eindprojecten van dit academiejaar voor .

Eerder interesse om je eigen kennis bij te schaven? We bieden een proevertje van splinternieuwe microdegrees Machine Learning en Deep Learning met een hands-on workshop Machine Learning van 15u tot 18u.

Agenda

Dinsdag 26 juni 2018 – 14u tot 18u

Howest campus GKG
Graaf Karel De Goedelaan 5 – 8500 Kortrijk
Meer info of vragen: nmct@howest.be

14u00 – 14u45

Infosessie samenwerkingsmogelijkheden
Open voor alle geïnteresseerde bedrijven!

Heb je als bedrijf interesse in een NMCT-student als stagiair, een R&D-project door NMCT-studenten of een bedrijfsbezoek door NMCT-studenten? Dan is deze infosessie voor jou!

15u00 – 18u00

Projectenbeurs NMCT studenten

Ontdek de jaarprojecten van de 1ste jaars NMCT (individuele IoT projecten) en 2de jaars NMCT (R&D groepswerken in opdracht van een bedrijf).

Of

Workshop Machine Learning

Voorproefje van NMCT Artificial Intelligence @ home: microdegrees Machine Learning en Deep Learning via afstandsonderwijs!