powered by

Wat wordt jouw toekomst?

Na een stevige IT basis kies je een uitstroomprofiel: Smart Tech & AI Creator, Web App Developer, AI Engineer of IoT Infrastructure Engineer.

Programma

  • Design
  • Code
  • Connect
  • Analysis
  • Integrate

Smart Tech & AI

Wil je sensordata verzamelen en met elkaar connecteren? Is het ontwerpen en programmeren van een artificieel brein echt iets voor jou? Lijkt het je wel iets om je voorspellingen visueel weer te geven in slimme, mixed reality applicaties? Dan is MCT uitstroomprofiel Smart Tech & AI waarschijnlijk iets voor jou! Programmeer en connecteer sensoren met Lora en Python. Analyseer datastromen met Machine Learning algoritmes en neurale netwerken.

Jouw toekomst

Big Data Architect, R&D Developer, ...

Web App
Developer

Wil je zowel de front-end als back-end van slimme applicaties bouwen? Is verhalen visueel weergeven echt iets voor jou? Kriebelt het om één van de eerste echte Mixed Reality Developers te worden? Dan is MCT uitstroom profiel Web App Developer waarschijnlijk iets voor jou! Ga aan de slag met HTML, Javascript en Xamarin. Voel je helemaal thuis in Android. Frameworks en patterns hebben geen geheimen voor jou!

Jouw toekomst

Frontend developer, backend developer, software engineer, iOS developer, Android developer, Xamarin developer, .NET developer, ...

AI Engineer

Het verkeer slimmer aansturen, kanker sneller opsporen, misdaden oplossen door het verbeteren van lage resolutie beelden en robots aansturen. Supervised learning en Neurale netwerken doen jou dromen van het ontwikkelen van AI software die zelf leert patronen ontdekken, voorspellingen maken of objecten herkennen. Software die net dat beetje slimmer is en nieuwe inzichten vindt in de immer streamende data.

Meer info

IoT Infrastructure
Engineer

Word je enthousiast van computernetwerken installeren, configureren en onderhouden? Is een computernetwerk beveiligen tegen externe en interne bedreigingen echt iets voor jou? Dan is MCT uitstroomprofiel Infrastructure Engineer waarschijnlijk iets voor jou! Leer alles over infrastructuur opzetten met behulp van Windows en Linux, zowel lokaal als in de Cloud. Word expert in VM Ware, een virtueel computernetwerk automatisch deployen aan de hand van scripting.

Jouw toekomst

Cloud Engineer, IT Engineer, ...

Inschrijven?

lijkt deze opleiding wat voor jou? kom dan zeker eens langs op een van onze infodagen.