Depart start-up beurs - 29 januari van 13u15 tot 16u30

MCT programma

Na een stevige IT basis kies je een van onze uitstroomprofielen: Smart Tech & AI, Web App Developer, AI Engineer of Infrastructure Engineer.

Smart Tech & AI

Wil je sensordata verzamelen en met elkaar connecteren? Is het ontwerpen en programmeren van een artificieel brein echt iets voor jou? Lijkt het je wel iets om je voorspellingen visueel weer te geven in slimme, mixed reality applicaties? Dan is MCT uitstroomprofiel Smart Technology Creator waarschijnlijk iets voor jou! Programmeer en connecteer sensoren met Lora en Python. Analyseer datastromen met Machine Learning algoritmes en neurale netwerken.

Jouw toekomst

Big Data Architect, R&D Developer, ...

VR met de hololens in Howest Kortrijk

Web App Developer

Wil je zowel de front-end als back-end van slimme applicaties bouwen? Is verhalen visueel weergeven echt iets voor jou? Kriebelt het om één van de eerste echte Mixed Reality Developers te worden? Dan is MCT uitstroom profiel Web & App Developer waarschijnlijk iets voor jou! Ga aan de slag met HTML, Javascript en Xamarin. Voel je helemaal thuis in Android en Java. Frameworks en patterns hebben geen geheimen voor jou!

Jouw toekomst

Frontend developer, backend developer, software engineer, iOS developer, Android developer, Xamarin developer, .NET developer, ...

AI Engineer

Als AI engineer leer je om de backend te combineren met de kracht van Artificial Intelligence.

Jouw toekomst

Backend AI engineer, software engineer, ...

Infrastructure Engineer

Word je enthousiast van computernetwerken installeren, configureren en onderhouden? Is een computernetwerk beveiligen tegen externe en interne bedreigingen echt iets voor jou? Dan is MCT uitstroomprofiel Infrastructure Engineer waarschijnlijk iets voor jou! Leer alles over infrastructuur opzetten met behulp van Windows en Linux, zowel lokaal als in de Cloud. Word expert in VM Ware een virtueel computernetwerk automatisch deployen aan de hand van scripting.

Jouw toekomst

Cloud Engineer, IT Engineer, ...

Inschrijven?

Lijkt deze opleiding wat voor jou? Kom dan zeker eens langs op een van onze infodagen.

Depart start-up beurs - 29 januari van 13u15 tot 16u30

NMCT Logo