Projectweken

Vanaf het tweede semester, krijg je elk semester de kans om de technieken die je geleerd hebt toe te passen in een boeiend project.

1MCT - Project 1

Your project

Op het einde van het 1ste jaar werk je 4 weken lang individueel aan een Internet of Things project. Je integreert verschillende inhouden en vaardigheden van verschillende opleidingsonderdelen in dit project.

Een verzameling van projecten uit project 1.

2MCT - Project 2

Team Project

Halverwege het tweede jaar valt project 2. Het voornaamste doel in dit project is om de rollen & werkmethodes in projectmanagement op een agile manier toe te passen. Dit is de eerste keer in de opleiding dat een groot project in team uitgewerkt wordt. Het is ook een gelegenheid om je te verdiepen in datgene wat je echt boeit, met een aantal technische uitdagingen...

Hier werken we aan IT-projecten die we krijgen van andere Howest-opleidingen.

Projecten van halverwege het tweede jaar.

2MCT - Project 3

Industry Project

Op het einde van het 2de jaar werk je 4 weken lang in een team van 3 tot 5 MCT-studenten op een bedrijfscase aangeleverd door een Belgische of internationale onderneming. Je integreert verschillende inhouden en vaardigheden van verschillende opleidingsonderdelen in dit project. Bedrijven waar we reeds mee samenwerken zijn onder andere TVH, Smappee, Alvey Group, Ordina, ...

3MCT - Fast Forward

Fast Forward

Vlak voor je stage maak je kennis met de werking van bedrijven in 'Fast forward'. In deze module kijken we naar de werking van een bedrijf. Hier kies je zelf op welke manier je dit bekijkt: alsof het je eigen bedrijf zou zijn, of hoe je in een bedrijf zal terecht komen na je studies.

Projecten van de verschillende opleidingen samen in startup.

Klaar om zelf een project te bouwen?

STOOM JE KLAAR VOOR DE TOEKOMST EN SCHRIJF JE VANDAAG IN.